İçeriğe geç

Salı Pazarı Samsun Arası Kaç Kilometre

Samsun merkez Salıpazarı arası kaç kilometre?

Samsun’a 54 km uzaklıkta olan ilçenin güneyinde Erbaa ve Akkuş, doğusunda Terme, batısında Ayvacık, kuzeyinde ise Çarşamba ilçeleri yer alır. Salipazarı’nın denize kıyısı yoktur.

Samsun merkez Çarşamba merkez arası kaç kilometre?

Samsun-Çarşamba arası uzaklık yaklaşık 42 km’dir.

Samsunla Terme arası kaç kilometre?

Samsun-Terme arası mesafe yaklaşık 66 km’dir.

Giresun Samsun arası kaç kilometre kaç saat?

Samsun-Giresun arası mesafe yaklaşık 214 km’dir. Kamil Koç ile Samsun-Giresun arası yolculuğunuz yaklaşık 3 saat 15 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Salı pazarı nerenin ilçesidir?

Salipazarı Samsun’un bir ilçesidir. Salipazarı Samsun’un bir ilçesidir. M.Ö.

Salıpazarının neyi meşhur?

-Salipazarı ilçesine bağlı Yeşilköy köyünün Kayabaşı semtindeki kaya mezarı ve runik yazı alanı (Göktürk harfli) Salipazarı için önemli bir turizm destinasyon alanıdır.

Samsun Çarşamba arası kaç lira?

Samsun – Çarşamba arası otobüs bileti arayınYaklaşık yolculuk mesafesi0 kmSon satış 54 dakika önceydiEn ucuz kalkış35 TLDGünlük sefer sayısı6 güzergahPopüler otobüs firmalarıAdıyaman Ünal, Tokat Yıldızı

Samsun merkez ile Kavak arası kaç km?

Kavak ile Samsun arası kaç kilometre? Kavak ile Samsun arası mesafe yaklaşık 43 km’dir.

Samsun ile Ordu arasında kaç kilometre vardır?

Ordu ile Samsun arası kaç kilometre? Ordu ile Samsun arası mesafe yaklaşık 159 km’dir. Kamil Koç ile Ordu’dan Samsun’a yolculuğunuz yaklaşık en az 2 saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

SAMSUN merkez Ünye arası kaç km?

Samsun ile Ünye arası mesafe yaklaşık 99 km’dir. Kamil Koç ile Samsun’dan Ünye’ye yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 20 dakika sürmektedir.

Samsun Terme’nin neyi meşhurdur?

Teme Pidesi birçok yazılı ve görsel medyada birçok vesileyle yer aldı. Terme Pide ile ilgili tüm bu olumlu gelişmelerin sonucunda birçok bölgede Terme Pide ismiyle işletmeler açıldı. Böylece Terme Pidesi Terme’de doğdu ve Türkiye’nin birçok bölgesine TERME PIDESI ismiyle yayıldı.

SAMSUN Asarcık arası kaç kilometre?

Samsun’un 44 km güneyinde bulunan Asarcık, Türkiye’nin en küçük ilçelerinden biridir. İlçeye merkezden 44 km’lik virajlı bir yolla veya Kavak üzerinden toplam 73 km’lik bir yolla ulaşılabilir.

Rize Samsun arası kaç kilometredir?

Otobüs Samsun – Rize Samsun ile Rize arası mesafe 442 km olup en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 6 saat 25 dakika sürmektedir.

Trabzon Samsun arası kaç km kaç saat?

Trabzon ile Samsun arasında kaç kilometre var? Trabzon ile Samsun arasındaki mesafe yaklaşık 341 km’dir. Kamil Koç ile Trabzon’dan Samsun’a yolculuğunuz en az 5 saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Artvin ile Samsun arasında kaç km vardır?

Samsun-Artvin arası uzaklık yaklaşık 597 km’dir.

Salıpazarı’nın nüfusu kaç?

Salipazarı uzun zamandan beri ilçe olmasına rağmen merkez nüfusu 6500 civarında olup, toplam nüfus 24500 civarındadır.

Samsun Salıpazarı otobüsleri nereden kalkıyor?

SAMSUN-SALIPAZARI otobüs hattının ilk durağı Çarşamba Durağı olup son durağı Salıpazarı Son Durak. SAMSUN-SALIPAZARI (Salıpazarı Merkez) günlük olarak çalışmaktadır.

Samsun Salıpazarı hangi Türk boyu?

Samsun ve çevresindeki Türk yerleşimlerinin kökeni büyük ölçüde Oğuz boylarına dayanmaktadır.

Salıpazarı ilçe mi?

Salipazarı, Türkiye’nin Samsun ilinde bir belediye ve ilçedir. Alanı 356 km2’dir ve nüfusu 19.017’dir (2022). Belediye başkanı Halil Akgül’dür (AKP). Salıpazarı, Türkiye’nin Samsun ilinde bir belediye ve ilçedir. Alanı 356 km2’dir ve nüfusu 19.017’dir (2022).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Güneykent Escort